Öğrenim Belgesi ve Diploma Suretimi nasıl alırım? 27/12/2019

Bunun için öncelikle okulumuza hitaben dilekçe yazmanız gerekir. Dilekçede TC Kimlik Numaranız, bireysel cep telefonu numaranız, tarih, ad-soyad gibi temel bilgilerin yanında isteğinizi belirten bir metin yer almalıdır. Nüfus cüzdanınızı da yanınızda getirmeyi unutmayınız. Başvurular bizzat ilgili kişi tarafından yapılmalıdır. Telefonla veya diğer iletişim yolları ile sms, whatsapp, mail v.s. bu belgelere sahip olamazsınız.

Öğrencimi nakil almanızı / göndermenizi istiyorum. Ne yapmalıyım? 28/12/2019

Bu işlem için herhangi bir belgeye ihtiyaç yoktur. Öğrencinizi nakil olarak aldırmak istediğiniz okulun adres kayıt bölgesindeki bir eve taşındığınızda ve bizzat velisi olarak başvurduğunuzda Çocuk ve ebeveynin kimliklerinin ibrazı neticesinde e-okul sistemi üzerinden online bir şekilde nakil alınabilmekte veya gönderilebilmektedir. Ayrıca matbu hiçbir forma gerek yoktur.