Muallim Naci İlkokulu
Dervişali Mah. Kesmekaya Cad. No10 Draman / Fatih

VİZYON

Biz Biliyoruz Ki;İyi bir gelecek iyi bir eğitimle başlar.Yaptığı işi seven ve benimseyen insan başarılı olur.Bu nedenle Değişime Açık, Öğrenmeye istekli,Olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, Girişimci,hoşgörülü ve sağlıklı, orta öğretime ve hayata hazır,uyumlu Seçkin,Bilgili,Teknolojik açıdan donanımlı,başarılı bireyler yetiştirmek. Öğrenci veli,idareci-öğretmen ve hizmetlilerce tercih edilen, Öğrencilerin severek ve isteyerek geldikleri bir kurum haline gelmek istiyoruz. İnanıyoruz ki Muallim Naci ilkokulu olarak bunları gerçekleştirecek azim ve kararlılığı taşıyoruz.

MİSYON

BİZ; ¨ Bütün öğrencilerimizin kişisel özelliklerini ve bireysel farklılıklarını dikkate alan ¨Cumhuriyet değerlerine bağlı ¨ Toplumla ve kendisiyle barışık ¨ Araştırmayı ve öğrenmeyi davranış haline getiren ¨ Kendine güvenen bireyler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :İkili öğretim

İkili öğretim

08:00-12:50 13:05-18:00

Kalorifer-Kombi

İlçe merkezine 1 km uzaklıktadır.

Dervişali Mahallesi,Kesmekaya Caddesi,Draman No:10 Draman Fatih

Proje Çalışmaları

Veli Akademileri Projesi, MEKTEP, Sıfır Atık Projesi, 2019 Fuat Sezgin İzinde Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Bir Harf Bin İstanbul Projesi

Diğer Hususlar

Öğrencilerimizin sınıf içi ve okul dışı yaptıkları etkinliklere dair resimlere "Sınıf Etkinliklerimiz" Bölümünden ulaşabilirsiniz.